Zatvoren hotel Marin

Bez autora
Aug 02 2011

Nakon osam godina poslovanja te trotjednog štrajka tridesetak zaposlenika, koji ove godine nisu primili ni jednu plaću, zatvoren je hotel Marina u Selcu, objekt sa stotinu postelja i komforom na razini četiriju zvjezdica. Zaključao ga je vlasnik Ivan Klokočki, građevinar iz Duge Rese, koji tvrdi da je žrtva porezne administracije. Radnicima će biti omogućeno da po najkraćoj proceduri prijeđu na Zavod za zapošljavanje. U trenutku zatvaranja u hotelu je bilo 20-ak gostiju uglavnom iz inozemstva, koji su se, usred turističke sezone i unatoč tome što su neki kao stari gosti željeli ostati, morali pobrinuti za novi smještaj.

Zatvoren hotel MarinNakon osam godina poslovanja te trotjednog štrajka tridesetak zaposlenika, koji ove godine nisu primili ni jednu plaću, zatvoren je hotel Marina u Selcu, objekt sa stotinu postelja i komforom na razini četiriju zvjezdica.

Zaključao ga je vlasnik Ivan Klokočki, građevinar iz Duge Rese, koji tvrdi da je žrtva porezne administracije.

Radnicima će biti omogućeno da po najkraćoj proceduri prijeđu na Zavod za zapošljavanje, rečeno je.

U trenutku zatvaranja u hotelu je bilo 20-ak gostiju uglavnom iz inozemstva, koji su se, usred turističke sezone i unatoč tome što su neki kao stari gosti željeli ostati, morali pobrinuti za novi smještaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik